• Tot ons grote genoegen is voor alle VVI senioren teams de technische staf en begeleiding geregeld.

  Bij VVI 1 betekent dit dat hoofdtrainer Bas Bijen dit seizoen ondersteund wordt door assistent trainer Jilles Postma en  teamleider Foeke Hoekstra. Watze Bilstra traint de keepers, Marrit Gerritsma is de verzorgster en Jan Noppert de vaste grensrechter. Johannes Kuperus gaat met geblesseerde spelers aan de slag om ervoor te zorgen dat ze zo snel mogelijk weer aan kunnen sluiten bij de selectie.

  VVI 2 wordt komend seizoen getraind door Hans Neuenschwander en Jacco Hoekstra. Op zaterdag zorgt Jacco voor de coaching en begeleiding . Frans de Boer is ook dit jaar weer de vaste grensrechter.

  Bij VVI 3 zal een drietal spelers de leiding op zich nemen nu Jacco is doorgeschoven naar het 2e. Fijn dat Christiaan Hoekstra, Epke Gras en Sietse Bouma deze taak op zich genomen hebben.

  Bij VVI 4  verandert niets en blijven Folkert Zijlstra en Douwe Durk Noppert de leiders

  VVI VR1 staat zoals al jaren onder leiding van Knillus Wijnja, daarbij ondersteund door Irene Hogeterp. Vaste grensrechter ( als hij in het land is) Arjen Jaarsma.

  De oudjes van VVI 45 plus hebben eigenlijk geen leiding meer nodig maar het is wel handig dat er één persoon is die in de groepsapp vraagt wie er allemaal meedoen. Deze belangrijke taak heeft Knillus Wijnja op zich genomen,.

  Voor alle  senioren geldt dat ze bij blessures zich kunnen melden bij Marrit Gerritsma die ( op de achtergrond ondersteund door Gerrit Jan Breeuwsma) al haar deskundigheid in zet om ervoor te zorgen dat je snel weer aan spelen toe komt.

  Wij als bestuur zien met dit complete plaatje, het komende seizoen vol vertrouwen tegemoet!

  Bestuur VVI