• Sponsoring VVI

  VVI is het sportieve uithangbord van Idskenhuizen en omgeving. Wat dat betreft zijn er commercieel genoeg redenen om eens met ons te praten over sponsoring. Dit kan van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Een aantal mogelijkheden wordt hieronder aangegeven.

  Business Club VVI

  De hoofdsponsoren zijn verenigd in de stichting business club VVI. Gezamelijk dragen zij VVI een warm hart toe. Naast de vele uitingen van uw bedrijfsnaam op en rondom de velden van VVI, organiseert de business club ook gezamelijke bijeenkomsten. Jaarlijks zijn er minimaal drie bijeenkomsten waarbij we interesante bekende sprekers uitnodigen of op werkbezoek gaan bij een bedrijf in de regio.  

  Teamsponsoring

  Elftallen kunnen worden gesponsord met kleding. Uw naam wordt dan kenbaar gemaakt door shirtsponsoring. Hiervoor zijn vele mogelijkheden: bijvoorbeeld uw naam op de wedstrijdkleding, maar ook op trainingspakken en/of sporttassen. Dit kan ook in combinatie met andersoortige sponsoring. Uw wensen kunnen bijna altijd worden ingevuld

  Reclameborden
  Op ons sportcomplex kunnen op verschillende plaatsen reclameborden worden geplaatst of opgehangen. Rondom het hoofdveld of het B-veld, maar ook bij de entree of bij de kleedboxen zijn er mogelijkheden genoeg.

  Balsponsoring
  Bij thuiswedstrijden van het eerste elftal kan de bal van de wedstrijd gesponsord worden. U schaft de wedstrijdbal aan en als tegenprestatie wordt uw bedrijfsnaam omgeroepen en in het programmaboekje vermeld. Daarnaast krijgt u vermelding op de wedstrijdflyers die rondom in de gemeente hangen.

  Internet
  Ook via de website zijn er mogelijkheden om ons te sponsoren. Het plaatsen van een banner met uw bedrijfsnaam is mogelijk.

  Club van 100
  Wanneer u lid wordt van de club van 100 van VVI, neemt u actief deel aan de vereniging. U krijgt een eervolle vermelding op het club van 100 bord in de kantine. En jaarlijks worden er uitjes, of lezingen van bekende personen georganiseerd. De club van 100 ondersteunt de vereniging met de aanschaf van materialen voor de jeugdafdeling en de seniorenafdeling. 

  Meer informatie?
  Wilt u meer weten over de vele sponsormogelijkheden binnen VVI, neem dan contact op met de Pr commissie via tel 06 22926792

  Met vriendelijke groet,
  PR commissie VVI

  Jan Noppert
  Knilles Wijnja