• Ondanks dat het al een tijd geleden is dat het seizoen is afgesloten, is er nog steeds volop activiteit bij VVI.

  De velden vragen al vanaf april de nodige aandacht. Als je er van afstand naar kijkt dan denk je dat het er allemaal als een plaatje bij ligt maar als je dichter bij komt dan zie je dat er helaas nog een behoorlijk aantal plekken zijn waar het gras maar slecht wil groeien. Er is al van alles aan gedaan, er zijn via de gemeente specialisten bij geweest en we hopen dat het in de komende periode echt nog gaat verbeteren. Aan onze wedstrijdsecretaris zal het in ieder geval niet liggen. Die ligt dagelijks op zijn knieën op het veld om de weegbree te verwijderen…

  Inmiddels zijn bijna alle gebouwen buitenom geverfd. Onze huisschilder Johannes Hoekstra is regelmatig aanwezig en het knapt allemaal enorm op!

  De kantine is sinds deze week helemaal in dezelfde stijl geverfd en betimmerd. Het achterste deel was natuurlijk al een tijd geleden gedaan en nu heeft een ploeg handige 1e selectiespelers het voorste deel keurig netjes in dezelfde stijl afgewerkt.

  De vroegere bestuurskamer heeft een ware metamorfose ondergaan. De hele ruimte is leeg gemaakt, de muren zijn geverfd, er ligt nieuw vinyl op de grond en is dus nu omgedoopt tot Fysio afdeling. Alle andere ruimtes zijn ook opgeruimd en opnieuw ingedeeld waardoor Marrit nu een prachtige ruime werkplek tot haar beschikking heeft.

  Om dit alles, en nog veel meer, voor elkaar te krijgen zijn er 4 klus dagen geweest waar gemiddeld 10 mensen aanwezig waren om de handen uit de mouwen te steken. Uiteindelijk hadden we aan één container maar net genoeg om alle afval af te voeren.

  Het laatste project is nu een tegelpad achter de verste kant van het A veld. De tegels lagen er al een aantal jaren en tijdens een koffiegesprek op één van de klusdagen werd het idee geopperd om dit nu ook eens te regelen. Vandaar dat Ruurd Zijlstra en Jacob Huizinga komende woensdag met de opsluitbanden aan de slag gaan en dat er daarna een moment komt dat de tegels zullen worden gelegd. Dat wordt een flinke klus dus het zou zomaar kunnen dat we een dezer dagen ook hiervoor weer vrijwilligers vragen.

  Ten slotte willen we nu alvast iedereen die heeft meegeholpen , heel erg hartelijk bedanken. Zoiets krijg je alleen voor elkaar als je het samen doet en we zijn dan ook erg trots en dankbaar dat zoveel mensen zich voor VVI hebben ingezet .

  Bestuur VVI.