• Davey Lohman (21) is een linksbenige, aanvallend ingestelde speler die op veel posities uit de voeten kan. Lohman maakte in het seizoen 2019-2020 als JO19 speler de stap naar de A-selectie van ONS Sneek. Na een volledig seizoen te hebben afgewerkt maakte hij de overstap naar de buren van VV Sneek Wit Zwart, zij besloten echter aan het einde van het lopende seizoen de stekker uit de zondag afdeling te trekken waardoor VVI en dan voornamelijk hoofdtrainer Bas Bijen in beeld kwam. Bas en Davey kennen elkaar al uit een eerdere samenwerking bij ONS Sneek en kijken uit naar een weerzien op sportpark “de Stripe”.

    Kevin Meijer (23) is een linksbenige, verdedigende speler die zowel in het hart van de verdediging als op de flanken zijn mannetje staat. Meijer heeft alle jeugdelftallen van ONS Sneek doorlopen en maakt in zijn laatste drie seizoenen deel uit van de A-Selectie waarna ook hij besloot de overstap te maken naar VV Sneek Wit Zwart. Met Stephan Zijlstra, Bas Bijen en Davey Lohman komt ook Kevin veel bekenden tegen in Idskenhuizen.

    Met deze twee versterkingen krijgt de ploeg van Bas Bijen en Jilles Postma er twee jonge, kwalitatief sterke spelers bij waarmee VVI weer jaren vooruit kan. We wensen beide heren heel veel succes in Idskenhuizen!

  • © 2020 Dagmar Bax