• Idskenhuizen, 6 januari 2024

  Vandaag kondigen VVI en Tjalling Bergstra met enthousiasme de aanstaande samenwerking aan.

  Tjalling Bergstra heeft zich gedurende zijn carrière op voetbalgebied bewezen als een trainer met een passie voor het ontwikkelen van het individu en teams. Met het stimuleren van sportieve prestaties heeft Tjalling indruk gemaakt als speler en als een bekwame coach en trainer. Dit laatste kwam onder andere naar voren in de samenwerking tussen Jan Rein Boelsma en Tjalling bij ONS.

  VVI, een vereniging met een rijke geschiedenis en een sterke lokale aanhang, ziet in Tjalling Bergstra een trainer die past bij de vereniging en de ambities kan verwezenlijken.

  Tjalling voegt hier aan toe: Ik was zeer vereerd toen ik een belletje kreeg van Tjitte Noppert. Als trainer is het heel gaaf dat een club als VVI, interesse in je toont. Ik heb dan ook niet lang na hoeven denken, om te besluiten in gesprek te gaan met deze mooie vereniging. De gesprekken met het bestuur, technische commissie en de spelersgroep heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens deze gesprekken merkten we dat er veel overeenkomsten waren, in hoe we tegen samenwerken aankijken. Saamhorigheid, prestatie drang en gezelligheid, zijn een aantal kernwaarden waar we ons beide heel goed in kunnen vinden. Ik heb enorm veel zin in het aankomende seizoen. En VVI heeft er voor het resterende deel van deze competitie, een supporter bij.

  We kijken uit naar de samenwerking die bij aanvang van het nieuwe seizoen 24/25 zal starten.

  Namens Tjalling Bergstra en het bestuur van VVI