• Dinsdag 4 augustus staan de eerste voetballers van VVI weer op het trainingsveld. Ze proberen fit te worden voor de eerste bekerwedstrijd die op 29 augustus gepland staat.       Trainer Bas Bijen en ass. trainer Jilles Postma hebben een verrassend oefenprogramma samengesteld. Verrassend omdat twee keer geoefend wordt tegen een JO21 team. Te weten Cambuur JO21 en ONS JO21. De KNVB start dit jaar voor het eerst met een JO21 competitie en zowel Cambuur als ONS hebben zich daarvoor opgegeven. Leuk om Jan Rein Boelsma, spelend bij ONS bij VVI te zien spelen. Kom langs op vrijdagavond 14 augustus.         Hieronder het oefenprogramma.

Oefenwedstrijden seizoen 2020 – 2021.

Wedstrijd

Maandag 24 aug.

Cambuur JO21 – VVI 1

19:00

Na de oefenwedstrijden, de bekerwedstrijden en omdat de spelers een lange tijd uit roulatie zijn geweest, is het beleid tav het wisselen veranderd. De ploegen uit de A-categorie mogen vijf wisselspelers gebruiken, maar hebben drie wissel momenten. Spelers die gewisseld zijn mogen niet weer in het veld.                                                                                                               Voor de B-categorie blijven het vijf wisselspelers die eenmaal gewisseld ook weer in het veld terug mogen komen.                                                                                                                                   Het bekerprogramma voor VVI 3, VVI 4, VVI dames en SJO RVLC wordt op 8 augustus bekend gemaakt. Terwijl het competitieprogramma voor alle teams op 22 augustus in de voetbal.nl app staan. Het beker programma voor VVI 1 en VVI 2 staat hieronder. VVI 1 heeft prachtige wedstrijden. Er zijn mogelijkheden volgens kenner Freddy Hoekstra.    VVI 2 heeft een heel zwaar programma. De nieuwe leider Jacco Hoekstra en trainer Hans Neuenschwander staan  voor een zware opgave.

Bekerwedstrijden seizoen 2020 – 2021.

Zaterdag 29 aug.

VENO 1    - VVI 1

VVI 2        - Flevo Boys 2

17:00  12:45

Zaterdag 5 sept.

VVI 1        - sc Joure 1

Creil/Bant- VVI 2

14:30    14:30

Zaterdag 12 sept.

VVI 1         - Zuidwolde 1

VVI 2         - DESZ 2

17:00

12:45

Wedstrijden die buiten gespeeld  worden mogen door 250 personen bezocht worden en die kunnen nu mooi rondom het hoofdveld staan, want het hele veld is nu omringt door tegels. Natte voeten is verleden tijd.

Tot ziens op en rondom de velden van VVI.

Wedstrijdsecretaris,  Geert Semplonius.