• Sluiting voetbalvelden

Vanaf dit weekend zijn ook in Idskenhuizen de voetbalvelden gesloten. Zoals in onderstaande brief van gemeente De Fryske Marren is te lezen. Het hek bij De Stripe gaat op slot en we vragen iedereen vriendelijk doch dringend om niet op de velden te komen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onderhoud oefenhoeken

In de week van 15 april is het groot onderhoud ingepland aan de trainingsvelden. Vanaf dat moment kunnen uw leden geen gebruik meer maken van het trainingsvelden. Het trainen kan dan plaatsvinden op de voetbalvelden. Er kan vanaf maandag 8 augustus weer gebruik worden gemaakt van de trainingsvelden. Ik ga er vanuit dat u op dat moment ook de netten en de verplaatsbare doelen heeft opgeruimd. Zodat onze medewerkers het onderhoud kunnen uitvoeren.

Sluiting voetbalvelden

De sportvelden zijn vanaf 13 juni t/m 22 augustus gesloten. Dat betekent dat er in deze periode geen oefenwedstrijden, familiedagen, volleybaltoernooien, zeskampen en andere activiteiten kunnen plaatsvinden op de velden. We begrijpen dat dit best wel wat improviseren gaat opleveren bij diverse vereniging, omdat de KNVB heeft besloten dat de nacompetitie pas op 26 juni wordt afgerond. Echter komen de werkzaamheden aan de velden hierdoor wel in het geding, omdat een voetbalveld nu eenmaal minimaal 8-10 weken rust moet krijgen voor de juiste groei van het ingezaaide gras.

Fijne vakantie en tot ziens!

Bestuur VVI