• Het aantal scheidsrechters neemt de afgelopen jaren af zowel bij de KNVB als bij alle amateurverenigingen in Nederland. Helaas is ook bij onze club het aanbod van wedstrijden groter dan het aantal fantastische club scheidsrechters!

Om het te kort aan scheidsrechters op te lossen start de scheidsrechtervereniging NWF in september met een vereniging scheidsrechters cursus voor wedstrijden op grootveld.
    • - De cursus bestaat uit 4 avonden (1 avond per maand)
    • - Ze starten in september en de cursus duurt t/m december
    • - Cursusavonden zijn in Bolsward
    • - Avonden zijn van 19:00 tot 22:00
    De cursisten moeten in de periode van de cursus minimaal 4 wedstrijden fluiten met begeleiding.
    De begeleiders kunnen scheidsrechters van de eigen club zijn. Maar ook de scheidsrechtersvereniging hebben begeleiders waarop een beroep gedaan kan worden.

De avonden zijn op maandag: 27-sep, 25-okt, 15-nov en 13-dec
    Kosten zijn €90,- pp (gaat via de club)
    Zijn er spelers vanaf de jeugd O13 t/m de senioren, of andere betrokkenen binnen de vereniging die deze cursus zouden willen volgen?
    Lijkt het je leuk om je persoonlijk te ontwikkelingen?
    Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat kinderen en/of volwassenen op een sportieve en plezierige wijze met elkaar de strijd aangaan?

Meld je dan nu aan bij cursus@svnwf.nl

Want helaas is het aanbod van wedstrijden groter dan ons scheidsrechterskorps.