• IDSKENHUIZEN – Gerrit de Vries (25) zet zijn carrière voort bij VVI. De middenvelder is mondeling overeengekomen dat hij volgend jaar op sportpark “de Stripe” te bewonderen is.

De oud-speler van onder andere ONS Sneek en LSC verruilt VV Nijland vanaf het komende seizoen voor VVI.
    Gerrit is een linksbenige middenvelder die ook als aanvaller inzetbaar is. Na 17 jaar in alle selectieteams van ONS te hebben gespeeld kwam hij nog 2 seizoenen uit voor ONS 2 en een seizoen voor LSC 1. “Bij LSC kwam ik erachter dat het zondagvoetbal niet zo bij mij paste, ik heb daarom de keuze gemaakt naar VV Nijland te gaan, ook kwamen er in dat seizoen meer jongens van andere clubs bij VV Nijland spelen”.

Gerrit rondde in Heerenveen zijn CIOS af waarna hij sportkunde in Groningen ging studeren. Vanwege zijn studie is hij momenteel woonachtig in Groningen, in het weekend is hij in Sneek te vinden waar hij graag zijn vrienden opzoekt maar op zondag ook werkt. Ook is Gerrit in het bezit van zijn TC-3 en was daarna actief als jeugdtrainer bij zowel ONS als Sneek Wit Zwart.

“Ik kende Bas en natuurlijk ook een aantal spelers al van mijn tijd bij ONS, ik hoorde veel positieve geluiden over VVI. Daarnaast denk ik dat het spel wat VVI speelt goed bij mij past” Buiten het veld komt Gerrit zijn oom Frans de Vries tegen die uiteraard blij verrast is dat Gerrit volgend jaar onderdeel van de A-selectie van VVI is.

Wij wensen Gerrit heel veel persoonlijk en sportief succes toe bij onze vereniging!