• Net als elk jaar sluiten we het seizoen bij VVI af met de familiedag. Traditioneel is dat een dag met; voetbal, muziek, hapjes , drankjes, spelletjes en afscheid nemen. Dat was deze keer niet anders.

  Het weer was, zeker in vergelijking met vorig jaar, aan de kille en natte kant maar dat mocht de pret niet drukken. Zelfs toen het ’s middags meer regende dan was voorspeld, zorgde een snelle actie van de feestcommissie voor een extra tent, zodat iedereen goed droog kon staan ( met dank aan de KPJ).

  Nadat alle sportieve zaken de gehele dag prima waren verlopen nam voorzitter Christiaan Doorn om een uur of 5 de microfoon ter hand om een aantal mensen te bedanken voor bewezen diensten. Het was o.a. mooi om te zien dat Jan de Vries erg in zijn nopjes was met zijn geschenk. Erg fijn is het ook dat de oproep van Christiaan om je te melden als je iets voor VVI wilt doen op het moment van schrijven in ieder geval al 1 nieuw bestuurslid heeft opgeleverd.

  Natuurlijk kwam ook het afscheid van Bas Bijen aan de beurt. Veel warme woorden en leuke presentjes van spelers en bestuur zorgden zichtbaar voor emotie bij Bas die daarna een ieder stil kreeg toen hij zijn geschenk voor VVI ontrolde; “Laat ons juichen Gas geev’n “ stond op het spandoek dat hij speciaal hiervoor had laten maken. Hij bezorgde hiermee menigeen kippenvel en raakte hiermee precies de gevoelige “VVI snaar”. In de open brief die inmiddels op de website van VVI staat kun je nog eens terug lezen met welk gevoel Bas terug kijkt op zijn 5 jaar bij VVI.

  Toen was het tijd voor muziek en natuurlijk was er weer een leuk spel bedacht. Deze keer een soort van “hole in one” voetbal golf spel. Zowel bij de jeugd als bij de senioren was er erg veel belangstelling voor en uiteindelijk gingen Steven Zonderland en Ruurd Zijlstra er met de hoofdprijs, een prachtige mountainbike, vandoor.

  Daarna zorgden DJ Ramon & Joey, feestband Zachte Berm en niet te vergeten onze eigen Kevin Meijer ervoor dat de sfeer goed en positief bleef tot in de laatste uurtjes.

  Op deze manier sluiten we een toch wel gedenkwaardig seizoen af en hopen we een ieder weer gezond en wel terug te zien na de zomervakantie. Gezien de laatste zin uit zijn open brief hebben we er in ieder geval een lid bij; Bas Bijen: VVI’ er voor altijd.!!

  Bekijk alle foto's van de familiedag op onze Facebook-pagina!